Ruilen & retouneren

Kan ik mijn bestelling ruilen of retourneren? 
Mocht het product je niet bevallen of wil je toch iets anders bestellen, dan kun je het product altijd retourneren. Stuur het product ongebruikt en met originele kaartjes terug.

Hoe retourneer of ruil ik mijn bestelling? 
Bij de bestelling zit een formulier waarop je kunt aankruisen of je de bestelling wilt ruilen of retourneren. De bestelling moet binnen 14 dagen retour gestuurd worden via PostNL. De retourkosten zijn voor eigen rekening. 

Kan ik het geruilde artikel ook laten bezorgen op een ander adres? 
Ja, dat is mogelijk. Vul op het retourformulier de nieuwe gegevens in. 

Is het retourneren en ruilen gratis? 
Nee, de kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening. Wij accepteren het teruggestuurde pakket alleen als het pakket zowel voldoende gefrankeerd, als onaangebroken en onbeschadigd is. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor fouten in de ingevulde NAW-gegevens, waardoor je pakket niet op de juiste plaats wordt afgeleverd. 

Kan ik mijn bestelling ook terugbrengen? 
Ja, dat is geen probleem. Wij keren echter geen contant geld uit. Als je besluit het artikel niet te ruilen, maar te retourneren storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op je bankrekening. 

Krijg ik mijn geld terug als ik het artikel retourneer? 
Als je je geld terug wilt krijg je dit binnen 14 dagen teruggestort op je bankrekening.